Запорізькі веслувальники зібрали солідний врожай нагород Чемпіонату України

 

У Дніпрі відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед молоді та юніорів до 23 років. Доволі солідний комплект нагород вибороли на змаганнях спортсмени Запорізької області!

У змаганнях молоді Денис Давидов у каное-одиночці став чемпіоном України на дистанції 500 м, та виборов срібло на дистанції 100 м.

У складі каное-четвірки Денис Давидов та Дмитро Кряж стали чемпіонами України, виступаючи у складі каное-четвірки на дистанції 1000 м. А також вибороли бронзові нагороди к складі квартету, на дистанціях 500 і 200 м.

Людмила Бабак та Денис Давидов у змаганнях змішаних двійок, посіли друге місце на дистанції 500 м.

У змаганнях юніорів Артем Четвертак став чемпіоном України у каное-одиночці, на дистанціях 5000 м, каное-двійці – 500м. а також був другим на дистанції 1000 м і третім на 500 м, виступаючи у складі двійки.

Єлизавета Саржина стала чемпіонкою України у складі байдарки-четвірки на дистанції 200м.

Олександр Чехмістренко та Захар Іванець вибороли срібло у складі байдарки-двійки на дистанції 1000 м, та були другими на дистанції 5000 м.

Данило Малахов та Давид Михайлик показали другий результат у складі байдарки-двійки на дистанції 200 м.

Володимир Лазарєв став чемпіоном України у байдарці-одиночці на дистанції 5000 м.

Запорізька байдарка-четвірка: Захар Іванець, Артем Синявський, Олександр Чехмістренко та Володимир Лазарєв, посіла третє місце на дистанції 1000 м.