Триває реєстрація учасників V «Ярмарку спорту»

Три тижні залишається не лише до початку літа, а й до найбільш масштабного свята спорту та здорового способу життя – «Ярмарку спорту». Цього року мультиспортивний фестиваль проходитиме вп’яте, і з нагоди ювілею організатори вирішили проводити його одразу два дні – 1 та 2 червня.

У перший день фестивалю на гостей парку «Дубовий гай», який став вже традиційним майданчиком «Ярмарку спорту», чекають показові виступи кращих спортивних колективів міста й області, інтерактивні локації де можна буде буквально спробувати різні види спорту на собі, конкурси з призами та подарунками. Серед родзинок – майданчик екстремальних видів спорту, спортивний лекторій та естафета для багатодітних родин, головним призом в якій стане велосипед!

Другий день буде присвячено різноманітним чемпіонатам, які відбудуться в рамках «Ярмарку спорту». На ринзі біля комплексу «Sunrise»  відбудеться матчева зустріч збірних кількох міст; на борцівському килимі пройде турнір з вільної боротьби, який буде відбірковим до обласного спортивного інтернату; на стадіоні розіграють медалі команди з алтімат фрісбі, а також заплановані змагання х тхеквондо, спортивної аеробіки, історичного фехтування і навіть водні перегони на ставку «Дубового гаю». Центральним заходом  другого дня стануть   VІІ Всеукраїнські козацькі ігри «Запорозька слава» та Чемпіонат України з боїв «Лава на лаву», який проводитиме Всеукраїнська федерація Спас.

Про свою участь  у V ювілейному «Ярмарку спорту» вже заявили близько чотирьох десятків клубів, федерацій та організацій. Заявки приймаються до 25 травня. Тож якщо ви теж бажаєте стати частиною фестивалю як учасник, партнер чи волонтер, заповнюйте АНКЕТУ  і приєднуйтесь до нашої команди!