Запорізька легкоатлетка Катерина Климюк вирушила на  Всесвітні змагання з естафет

 

Сьогодні збірна України з естафетного бігу вирушила на  Всесвітні змагання з естафет ІААФ, що відбудеться 11-12 травня Йокогама (Токіо).

До складу команди увійшла і представниця Федерації легкої атлетики Запорізької області, Майстер спорту України міжнародного класу Катерина Климюк, та її наставник – Заслужений тренер України Костянтин Михайлович Рурак, який входить до тренерського штабу національної збірної.

 

—             Через те, що змінилася система відбору на чемпіонат світу, треба на цих змаганнях пройти до десятки, аби потрапити на чемпіонат світу до Катару. В естафетній команді п’ять дівчат, одна запасна – не знаю хто бігтиме. У нас була така політика підготовки до цих змагань — зберегти ті кондиції, в яких спортсменки знаходилися взимку. Зараз подивимось хто в якій формі, — розповів прес-службі ФЛАЗО напередодні від’їзду до Японії Костянин Рурак.

 

Нагадаємо, Катерина Климюк входить до складу естафети 4х400. До команди також увійшли Тетяна Мельник (м. Київ обл.), Анна Рижикова (Дніпропетровська обл.), Аліна Логвиненко та  Вікторія Ткачук (Донецька обл.). Кваліфікаційні забіги у дівчат відбудуться вже 11 травня, початок о 13:05 за київським часом.

 

ФЛАЗО