Запоріжців закликають впорядкувати спортивні майданчики в рамках Всеукраїнської акції  

 

 

З метою покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування простіших спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення  з 01 по 30 квітня 2019 року в Запорізькі області проводиться Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків „Спорт для всіх – спільна турбота”.

Захід проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

В Запорізькій області проведення місячника організовано Управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації, КЗ «Обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” ЗОР, обласними радами спортивних товариств та іншими зацікавленими організаціями.

Під час місячника будуть проведені необхідні роботи безпосередньо на кожній спортивній споруді та спортивному майданчику за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням Місячника здійснює спеціально створений організаційний комітет, затверджений управлінням молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА

Безпосереднє керівництво проведення Місячника в області покладено на КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” ЗОР.

Запрошуємо усіх небайдужих людей прийняти участь у зміцнені матеріально-технічної бази для поліпшення фізичного здоров’я різних верст населення нашого регіону.

З пропозиціями та запитаннями звертатися за тел. 220-06-71.