Запорізькі легіонери лідирують у голосуванні за місце у збірній «Матчу зірок Суперліги»

 

26 січня Запоріжжя вперше прийматиме  відбудеться Матч зірок Суперліги Парі-Матч 2019. На арені палацу спорту «Юність» зустрінуться збірні Зірок України проти Зірок Легіону. У зірковій грі буде представлено кожен із восьми клубів Суперліги Парі-Матч.

Обирають склад стартової п’ятірки шляхом відкритого голосування, що триває на сайті Федерації баскетболу України. Другу п’ятірку визначатимуть тренери Суперліги, ще по два гравці у збірні оберуть організатори Матчу зірок (ФБУ). Також організатори назвуть і тренерський склад команд, а головним чинником при визначені тренерів стане турнірне становище їх команд у чемпіонаті України.

Відкрите голосування за стартові пятірки триватиме до 16 січня. Закликаємо всіх запорізьких шанувальників баскетболу підтримати гравців БК «Запоріжжя»! На місце в зірковій збірній України претендують Юрій Кондраков, Станіслав Овдеєнко та Андрій Мироненко. У команді Легіонерів можуть опинитися Майкл Холтон Дж., Малiк Террел Трент , Джеймс Хiлл Кiндал або Джервон Пресслі.

Зазначимо, що наразі Малiк Террел Трент лідирує у голосуванні за захисників, а Майкл Холтон іде на другій позиції. В голосування за гравців передньої лінії Джеймс Хiлл Кiндал ділить перше місце за кількістю голосів з Крістофером Джародом Коуклі (БК «Черкаські Мавпи»).

Шанси потрапити в українську команду мають Юрій Кондраков, який іде на третьому місці, та Андрій Мироненко, який посідає четверте місце.

Віддати голос за запоріжців можна за ПОСИЛАННЯМ