Іменний кубок Сергія Крижко залишився в стінах металургійного коледжу

У Запорізькому металургійному коледжі фінішували змагання обласної першості з баскетболу серед студентів коледжів, присвячений пам’яті колишнього керівника фізичного виховання металургійного коледжу, Заслуженого працівника освіти України Сергія Олександровича Крижко.
Нагадаємо, участь у змаганнях взяли сім команд (в останній момент за об’єктивних причин не змогла стартувати збірна гуманітарного коледжу ЗНТУ). У перші два дні учасники визначили квартет фіналістів граючи між собою в групах. А у заключний день змагань четвірка фіналістів розіграла медалі.
У стикових матчах Запорізький будівельний коледж переміг Запорізький електротехнічний коледж 49:16. А Запорізький металургійний коледж був сильнішим за Економіко-правничий коледж ЗНУ 49:18.
У фіналі господарі паркету, студенти металургійного коледжу, зуміли проявити характер и відстояти честь рідного навчального закладу, перемогли будівельний коледж 32:26, лишивши іменний кубок Сергія Крижка в рідних стінах.
У зустрічі за третє місце Запорізький електротехнічний коледж зазнав крупної поразки від Економіко-правничого коледжу ЗНУ 6:31.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ