Запорізькі боксери у складі збірної України виграли «Lviv Boxing Cup 2018»

 

У Львові добігла завершення міжнародна матчева зустріч з боксу «Lviv Boxing Cup 2018». Нагадаємо, силами в місті лева мірялися збірні Польщі, Білорусі, Куби та дві команди України, у складі яких виступали запоріжці Дмитро Замотаєв та Станіслав Батій, тренери Олександр Трюхін та Артур Беладзе, відповідно.

В останній день турніру збірна Україна-1, у складі якої виступав Дмитро Замотаєв, зустрічалася зі збірної Куби. Запоріжець красиво виграв свій поєдинок у вазі  52 кг проти Erislan Romero. А за підсумками матчевої зустрічі наша команда виграла кубинців 6:2. Нагадаємо, до цього Замотаєв приніс Україні перемоги в матчевих зустрічах з поляками та білорусами.

Команда Україна-2, де виступав вихованець клубу «Бойові рукавички» Станіслав Батій, зустрічалася з поляками. У вазі 60 кг Стас переміг у своїй зустрічі OBRUSNIAK Radomir. А друга збірна України виграла у поляків 4:2. Напередодні запоріжець записав на свій рахунок перемогу в зустрічі проти кубинця.

За підсумками «Lviv Boxing Cup 2018» Кубок Лева залишився вдома – трофей переконливо здобули українські спортсмени! Другими стали гості з Куби. Третє командне місце здобула збірна Польщі.

 

«ЗА!спорт»