Запоріжець встановив національний рекорд з веслування на SUP-дошці

 

Добігла завершення подорож запорізького мандрівника Антона Бондаренка, який поставив собі мету дістатися з Києва до Одеси на SUP-дошці. Для того щоб пройти тисячу кілометрів Антону знадобилося 26 днів, за цей час він пройшов Черкаси, Кременчук, Дніпро, Запоріжжя, Нікополь та Херсон і нарешті фінішував в Одесі, де його вже чекали представники книги рекордів України – запоріжець став першим в країні, хто зумів подолати таку відстань на SUP.

І хоча на шляху мандрівника спіткало чимало небезпек – погана погода, хвилі, проблеми зі здоров’ям, він зізнається, найскладніше було боротися не з ними, а з самим собою. Розповідає, були моменти, коли почувався особливо тяжко, але щасливий що все ж зумів перебороти себе.

Додамо, що подорож Антона Бондаренка мала не лише спортивний, а й соціальний зміст – таким чином мандрівник хотів привернути увагу до проблем зі здоров’ям запорізької родини педагогів, та допомогти зібрати кошти на медичний апарат для Світлани Щербань, її доньки і двох онуків. Наразі зібрано 15 853 грн, а необхідно 38 500 грн. Тож Антон закликає всіх приєднатися до доброї справи.

Реквізити для допомоги родині Світлани Щербань — карта Приватбанку 4731219109496707 Одержувач: Пузиревіч Артем (онук).

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]