Василівські сумоїсти здобули 23 медалі на чемпіонаті області

sumo_energodar (2)

 

З медалей розпочали новий сезон вихованці КЗ ФОК «Таврія» та спортивного клубу «ХортА». На чемпіонаті області з сумо, що проходив в Енергодарі, вихованці Романа Білки та Олексія Зинов’єва здобули 23 медалі: сім золотих, п’ять срібних та одинадцять бронзових!

 

 

Переможцями у своїх вікових та вагових категоріях стали Марат Принь, Іван Солодкін, Вероніка Павліченко, Антон Чепур, Данило Капранчук, Олександра Коваленко і Артем Куделя. За підсумками чемпіонату області дванадцять василівців увійшли до збірної Запорізької області, що з 14 по 16 вересня виступить на Чемпіонаті України у Генічеську, серед спортсменів вікових категорій U-12, U-14, U-16.

За словами  головного тренера збірної Запорізької області з сумо ЗТУ Романа Білки, японська боротьба сумо помітно розвивається в нашому регіоні. Так нинішня першість області стала надзвичайно масштабною – у деяких вагових категоріях змагалося до півсотні спортсменів. А за результатами змагань до складу збірної регіону, яка вирушить на чемпіонат України, увійшло сорок юних сумоїстів!

Зичимо потужній запорізькій команді успіху на національній першості!

 

СК «ХортА»