Боксерська спільнота Запоріжжя провела круглий стіл з представниками влади

Вперше в історії Запорізького боксу пройшов круглий стіл між представниками влади та боксерська спільноти.

У Запорізькій облдержадміністрації пройшла зустріч за участю першого заступника голови Запорізької обласної ради, почесного віце-президента Запорізької міської федерації бокса Владислава Марченко, та начальника управління молоді, фізичної культури та спорту запорізької облдержадміністрації Наталії Власової, її заступника Владислава Ковпаками, керівника Запорізького обласного відділення НОК України Володимира Лобанова, керівника департаменту фізичної культури та спорту Запорізької міської ради Павло Бланка, та директора Запорізької ШВСМ Олексія Гацулі .

Боксерську громадськість представляли президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, голова правління Асоціації спортивних організацій Антон Карнаух, віце-президент ліги боксерських клубів Запорізької області Альберт Смірнов, перший віце-президент областного осередку федерації боксу України Руслан Щербина, та провідні боксери і тренери Запорізької області.

В ході проведення круглого столу піднімалося багато необхідних питань, таких як проблематика боксу та його розвитку, які першочергові питання розвитку боксерів вищого рівня та розвиток юнацького боксу. Було вирішено створити ініціативно-координаційну групу для внесення цих питань на розгляд сесії обласної ради щодо створення фонду для фінансових винагород боксерів з високими результатами!

Були нагороджені грамотами ОДА та грошовою винагородою від Альберта Смирнова та Антона Карнауха видатні боксери та їх тренера: Дмитро Замотаєв та Олександр Трюхін, Артур Беладзе та Станіслав Батій, Андрій Комаров та Артур Давиденко, Володимир Власенко та Ілля Власенко, Станіслав Карандей, Кирил Стоянчев та Олександр Литвиненко.

 

Запорізька міська федерація боксу висловлювання подяку керівництву обласної ради та ОДА за надану можливість вести прямий діалог з боксерською громадськістю. Велика подяка Наталії Власовій, Владиславу Марченко та Володимиру Лобанову!