Мелітопольці втретє виграли обласні змагання з настільного тенісу серед коледжів

 

На базі Запорізького національного університету фінішував обласний етап спортивних ігор коледжів України з настільного тенісу. Участь у змаганнях взяли команди чотирнадцяти навчальних закладів регіону. У перший день квартети визначили кращих у трьох групах, в результаті до вирішального етапу вийшли:

 

  • Мелітопольський промислово-економічний коледж
  • Запорізький металургійний коледж ЗДІА
  • Запорізький електротехнічний коледж ЗНТУ
  • Запорізьке музичне училище ім. П. І. Майбороди
  • Запорізький гуманітарний коледж ЗНТУ
  • Запорізький медичний коледж

 

Трійку призерів команди визначали граючи між собою по колу, так само як і на груповому етапі в п’ять розрядах – чоловічому, жіночому, парному чоловічому, парному жіночому та серед змішаних пар.

 

Статус фаворита підтвердила команда з Мелітополя,  переможці двох попередніх обласних змагань і цього року впевнено долали своїх суперників. Вигравши протистояння у всіх п’яти опонентів, студенти  Мелітопольського промислово-економічний коледжу втретє стали чемпіонами регіональних змагань.

 

  • Команда приїхала та ж сама, яка торік виграла змагання, лише додалася ще одна дівчина. Хлопці раніше займалися тенісом професійно, зараз теж грають у вільний час, а дівчата у нас любителі, — розповідає керівник фізичного виховання Мелітопольського промислово-економічний коледжу Олег Голуб, — Те, що цього року розігрується путівка на спортивні ігри коледжів України для нас є дуже великим стимулом. Напередодні ввечері у нас постало питання — як вихати з Мелітополя, як дістатися на змагання. Замовили автобус – потім почалася хуртовина, тож нам довелося їхати потягом. Дуже хотіли приїхати на змагання і виграти, адже вперше за всю історію проводитимуться всеукраїнські змагання з тенісу, хотіли потрапити у фінал, стимул дуже сильний!

 

 

Поступившись лише мелітопольцям, другими як і торік стали студенти запорізького металургійного коледжу ЗДІА. Почесне третє місце у команди Запорізького музичного училища.

 

Далі місяця розподілилися наступним чином: Запорізький електротехнічний коледж ЗНТУ, Запорізький медичний коледж, Запорізький гуманітарний коледж ЗНТУ, Запорізький будівельний коледж, Економіко правничий коледж ЗНУ, Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г. Івченка.

 

Наступним змаганням для студентів запорізьких коледжів стане  плавання. Першість відбудеться 7 березня у басейні «Славутич».

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ