Керівника «ЗА!спорт» Олену Назаренко відзначено нагородою «SPORT STAR»

 

З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Запоріжжі вперше відбулася церемонія нагородження спортивних зірок регіону «SPORT STAR», яку ініціювало Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації .

Спеціальні статуетки «SPORT STAR» було вручено у 14-ти номінаціях, серед яких «Кращий тренер», «Кращий спортсмен», «Краща команда» і багато інших. Причому церемонію нагородження проводили теж імениті спортсмени, тренери та спортивні функціонери Запорізького краю.

У номінації «Кращий спортивний журналіст» престижну нагороду отримала Олена Назаренко — випускаючий редактор спортивної редакції Запорізької телерадіокомпанії «TV5», ведуча та журналіст програм «День. Спорт» та «Тиждень. Спорт», головний редактор інтернет– видання «ЗА! Спорт».

Цікаво, що ця нагорода стала вже четвертою за рік для спортивної журналістки. Зокрема стала переможцем ХІІІ Всеукраїнського конкурсу телевізійних програм «Світ спорту», в номінації краща авторська робота за фільм про Якова Пункіна, одержала відзнаку Асоціації спортивних журналістів України у номінації  “Зал слави. Золотий фонд АСЖУ” та стала переможцем Всеукраїнського конкурсу Національного Олімпійського комітету, серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» — в номінації «Краща спортивна телепрограма».

 

  • Якось так зійшлися зірки, що цей рік для мене видався надзвичайно насиченим на церемонії та нагороди. Вчора поличку на кухні поповнила нова статуетка – красива зірочка «SPORT STAR 2017». Дякую за визнання, це ще один стимул працювати далі і піднімати планку! Спасибі всім хто в мене вірить, тим хто слідкує за моєї діяльністю і  допомагає роботі сайту «ЗА!спорт», і звісно ж моїй родині, яка проявляє неймовірне терпіння). Окрема подяка Запорізькому обласному управлінню молоді, фізичної культури та спорту за яскраву церемонію нагородження, вірю це стане чудовою традицією в нашому регіоні, — поділилася враженнями від нагородження Олена.

«ЗА! Спорт»