Сайту «ЗА!спорт» — 4 роки!

 

У перші дні березня відзначає свій День Народження єдиний в регіоні спеціалізований сайт спортивних новин – «Запорізький спорт». Традиційно, хочеться підбити підсумки роботи, проведеної за попередній рік. Отже, 2019-го сайт перейшов на українську мову, оновив дизайн і прагне розвиватися в напрямку персоналізації спортсменів, збільшення кількості інтерв’ю та унікального спортивного контенту. За цей рік «ЗА!спорт» відвідало понад 46.5 тисяч осіб, які продивилися новини 220 тисяч разів. Певно, в порівнянні з новинними гігантами регіону це смішні цифри, але для проекту, який існує на ентузіазмі однієї людини, оголошую статистику задовільною;)

На правах «іменинника», хочу подякувати всім, хто підтримує мене на непростому волонтерському шляху популяризації запорізького спорту – спасибі за довіру, інтерес до цього проекту, допомогу в зборі та поширенні інформації. Та користуючись нагородою, хочу нагадати, що «ЗА!спорт» відкритий до пропозицій, співпраці і реклами, тож якщо у вас є такий інтерес – будь ласка звертайтеся!

Сподіваюся, що в новому ювілейному році, аудиторія проекту лише зростатиме, адже щодня працюю для того, щоб робити більш популярним та впізнаваним запорізький спорт!

 

З повагою, головний редактор сайту «Запорізький спорт», Олена Назаренко