Запорізька атлетка Катерина Карпюк відкрила зимовий сезон у Львові

Вперше за 25 років Львів приймав національні змагання з легкої атлетики у приміщенні. 21 грудня в оновленому манежі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбулися Всеукраїнські змагання “Фестиваль бігу 2023 пам’яті Олександра Калантаєвського”.

Змагання зібрали понад шестисот учасників, які розігрували медалі на дистанціях від 60 метрів до однієї милі.

Серед тих, хто вирішив відкрити зимовий змагальний сезон у Львові була і одна з лідерок збірної Запорізької області Катерина Карпюк.

Учасниця цьогорічного чемпіонату світу бігла у виставкових змаганнях на 300 метрів, і впевнено обігнала конкуренток, показавши час 39,39. Другою фінішувала Марія Черкас (40,09), третьою – Ірина Шершал (42,05).

Катерина Карпюк після змагань поділилася з підписниками враженнями від оновлених львівських доріжок:

“Я вже пробігла 300 можу давати свої  коментарі щодо нової доріжки у Львівському манежі. Мої враження –  я для спринту ця доріжка занадто м’яка. Для тренувань ідеальна, а також для довгих дистанцій. І ще у манежі трішечки прохолодно, тому якщо ви плануєте тут стартувати  запасайтеся теплим одягом та зігріваючою маззю.

Манеж красивий. Віражі залишилися без змін, замінили лише покриття. в дитинстві я часто виступала у цьому манежі – бігла тут 300, 600 і навіть тисячу метрів.

А взагалі це круто, що інфраструктура для спорту, а саме  легкої атлетики розвивається. Тому приїжджайте у Львів, виступайте на змаганнях і тренуйтеся”, – ділиться враженнями Катерина Карпюк.

Джерело: Жорстка Атлетика