На війні загинув віцечемпіон України з муай-тай Єгор Рябенко

16 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув захисник України Єгор Рябенко.

Єгор народився 17 грудня 1996 року і був єдиним сином у сім’ї, у цьому році мало би виповнитись тільки 27 років. Все життя було попереду…

Як повідомляють у Запорізькій обласній федерації таїландського боксу, Єгор був вихованцем позашкільного навчального закладу «Міського Палацу дитячої та юнацької творчості» та спортивного клубу «Прайд». Він був багаторазовим чемпіоном Запорізької області з таїландського боксу Муай-Тай, срібним призером Чемпіонату України 2020 року та з 2019 року діючим суддею Запорізької області по тайському боксу. При житті мав активну позицію, справжній патріот своєї Батьківщини, життєрадісна, відкрита та світла людина.

З початком повномасштабного вторгнення, без роздуму, сумніву та зволікань, Єгор став на захист держави. Ціною власного життя він виборював право нашого народу бути вільними.

Зі слів побратимів, Єгор Рябенко у складі полку «Азов» виконував завдання по стримуванню загарбників на Луганському напрямку, захищаючи незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України. Перебуваючи на позиції потрапили під обстріл. Нажаль один із снарядів влучив у місце розташування хлопців, внаслідок чого всі четверо захисників загинули.

Це непоправна втрата. Важко знайти слова втіхи й підтримки для рідних та друзів.