Мелітопольський боксер вийшов до півфіналу чемпіонату Європи

 

У  Софії (Болгарія), проходить Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів. У складі збірної України честь Запорізької області захищають троє спортсменів:  вихованець запорізького клубу «Бойові рукавички» та ДЮСШ «Локомотив» Раван Зейналов (тренери Артур Беладзе-Андрій Яковенко). Представник СК «Мотор-Січ» Єгор Кирилюс (тренер Іван Гринь), та мелітополець Айдер Абдураїмов (наставник Сергій Онищенко).

Єгор Кірилюс у ваговій категорії 48 кг провів два поєдинки – у першому виграв у литовця, а в чвертьфіналі у напруженій боротьбі програв молдаванину, і посів п’яте місце континентальної першості.

Раван Зейналов у вазі 66 кг,  в першому поєдинку достроково виграв у суперника з Чехії, а у  ¼ зустрінеться  з дворазовим чемпіоном Європи з Росії.

А одна медаль чемпіонату Європи вже гарантовано приїде у Запоріжжя — Айдер Абдураімов у вазі 54 кг,  переконливо переміг у чвертьфіналі ізраїльтянина та вийшов до півфіналу чемпіонату Європи, забезпечивши собі як мінімум бронзову нагороду. У півфіналі, який відбудеться 30 листопада, на мелітопольця чекає суперник з Сербії.