Карина Колесник боротиметься за бронзу чемпіонату Європи

Сьогодні на чемпіонаті Європи серед кадетів стартувала дніпрорудненська борчиня Карина Колесник. Дівчина виступає у вазі 60 кілограмів і за жеребом починала виступ одразу з 1/8. З перших секунд вихованка клубу «ХортА» змусила капітулювати суперницю за Швейцарії, і не давши їй оговтатися виграла поєдинок за технічною перевагою 12:1. У чверть фіналі не менш переконливо Карина здолала конкурентку з Норвегії, рахунок цього поєдинку 10:0.

 

У піфвіналі  Карина Колесник зустрічалася з естонською борчинею Вікторією Вессо. Поєдинок розпочався вдало для дніпрорудненської спортсменки – Карина вже на п’ятій секунді захопила лідерство і заробила два бали, поклавши естонку на килим. Надалі нашій спортсменці вдавалося тримати суперницю під контролем та зводити на нівець її атаки. Втім за кілька секунд до кінця першого періоду, естонка вловила момент, коли Карина трохи втратила пильність, та своїм коронним кидком через стегно поклала Колесник на лопатки.

 

-Я дуже засмутився, — каже наставник Карини Колесник, ЗТУ Роман Білка, —  Ця суперниця була Карині під силу. Головне завдання було – не втрачати пильність. А вона хотіла зробити захват, за що і отримала. Секундна втрата уваги – і естонка використала свій коронний прийом та поклала її на лопатки. Ну що ж, це боротьба.

 

Таким чином до фіналу чемпіонату Європи проходить естонка, а Карина завтра боротиметься за бронзову медаль.

 

СК «ХортА»