У Запоріжжі стартувало голосування за кращих спортсменів літа – на кону премії у 10 тисяч гривень

ГО «Асоціація спортивних організацій» та ГО «Вір у себе», оголошують про старт голосування третього регіонального конкурсу «Спортивна гордість Запоріжжя», який має на меті відзначити кращих спортсменів і тренерів за підсумками кожного сезону. Настав час нагородити тих, хто прославляв Запорізький край на міжнародних та національних аренах влітку цього року!

Цього разу ми обираємо переможців у трьох номінаціях з 28 кандидатів. На першому етапі голосування трійки претендентів на перемогу обрали представники засобів масової інформації та спортивні фахівці. Тепер слово за вболівальниками! Заходь на сторінку нашого партнера, журнала VIP club, обирай по одному фавориту у кожній номінації. І звісно поширюй інформацію, і допоможи своїм улюбленцям стати переможцями премії «Спортивна гордість Запоріжжя»!
Імена переможців буде оголошено 11 жовтня, під час урочистої церемонії у палаці спорту «Юність»! Переможці у кожній номінації отримають по 10 тисяч гривень від організаторів та партнерів проекту. Також грошовими преміями від соціально-відповідального бізнесу буде відзначено ряд перспективних спортсменів у номінації «Спортивна наснага Запоріжжя».

Шановні учасники голосування, просимо Вас звернути увагу на те, що опитування здійснюється з використанням високоякісного програмного забезпечення. Ми фіксуємо всі штучно накручені голоси. І в разі виявлення нечесного голосування залишаємо за собою право анулювати результати. Тож хай у чесній боротьбі переможуть кращі!

ПОСИЛАННЯ НА ГОЛОСУВАННЯ

 

Претенденти на перемогу в конкурсі «Спортивна гордість Запоріжжя» за результатами виступів у весняному сезоні 2019

 

«Спортивна гордість Запоріжжя»

(Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту)

 

БАБАК ЛЮДМИЛА (веслування на каное)

Кращі досягнення літа:  дві золоті медалі чемпіонату Європи з веслувального марафону (каное-одиночка, дистанції 3,4 км та 15,25 км ); фіналістка чемпіонату світу (8 місце, каное-одиночка 5000м); Чемпіонка України (каное-одиночка 5000м)

КЛИМЮК КАТЕРИНА (легка атлетика)

Кращі досягнення весни: Чемпіонка всесвітньої Універсіади (естафетний біг 4х400 м); Переможниця командного чемпіонату України (біг 400 м); Фіналістка командного чемпіонату Європи  (4 місце в естафеті 4х400 м)

КЄСАРЬ ВІКТОРІЯ (стрибки у воду)

Кращі досягнення весни: Золото чемпіонату Європи (мікст); Бронза чемпіонату Європи (трамплін 3 м); Фіналістка чемпіонату світу (9 місце, трамплін 3 м); Здобула ліцензію на Олімпійські Ігри 2020

 

«Спортивна слава Запоріжжя»

(Кращий спортсмен з неолімпійських видів спорту, або паралімпійського, ветеранського чи масового спорту)

 

АМШЕННІКОВА ІРИНА (плавання)

Кращі досягнення літа:  виграла міжнародний заплив «Оceanman» на 10 км у відкритому морі

КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ ВІТАЛІЙ (баскетбол)

Кращі досягнення літа:  Срібло чемпіонату світу з баскетболу серед спортсменів старших за 70 років, золото чемпіонату Європи серед спортсменів 70+

МАРЧУК ВІКТОРІЯ (паратхеквондо)

Кращі досягнення літа: Золото відкритого чемпіонату Кореї; Золото відкритого чемпіонату США

 

«Спортивна надія Запоріжжя»

(Кращий молодий спортсмен)

 

МАКСИМ МАНЕНКОВ ( тхеквондо)

Кращі досягнення літа: Золото чемпіонату світу з тхеквондо серед кадетів; Золото міжнародного турніру «Luxemburg Open»; Срібло міжнародного турніру «Austrian Open»

СЕРБІН ОЛЕГ (стрибки у воду)

Кращі досягнення літа: Срібло дорослого чемпіонату Європи (вишка 10 м, синхрон); Срібний призер юнацького чемпіонату Європи  (вишка 10 м, синхрон); 4 місце дорослого чемпіонату світу (вишка 10 м, синхрон)

ЧЕТВЕРТАК АРТЕМ (веслування на каное)

Кращі досягнення літа: срібло чемпіонату світу  (у складі каное-четрвірки, дистанція 500 м); бронза чемпіонату Європи серед юніорів (у складі каное-четрвірки, дистанція 500 м)