Вікторія Кесарь вже в Олімпійському Парижі

Вже 26 липня у Парижі спалахне вогонь XXXIII  літніх Олімпійських Ігор. Як ми вже розповідали, участь у змаганнях візьмуть двоє представників Запорізької області — борець греко-римського стилю Парвіз Насібов та стрибунка у воду Вікторія Кесарь.

Вікторія стане однією з перших українських спортсменок, яка розпочне битву за олімпійські медалі. Вже 27 липня Вікторія Кесарь та Анна Письменська змагатимуться у фіналі синхронних стрибків з трампліна 3 метри. Нещодавно Федерація стрибків у воду України повідомила, що дівчата разом з тренеркою Іриною Журавльовою, теж до слова нашою землячкою, вже у Парижі — заселилися в олімпійське селище і встигли протестувати олімпійський басейн.  

Отже, за медалі українки змагатимуться у суботу, 27 липня, початок о 12:00. Онлайн трансляція Олімпіади буде доступна на телеканалі Суспільне.Спорт.

Нагадаємо, для Вікторії Кесарь це треті Олімпійські Ігри в кар’єрі. 2021 року в Токіо Віка не змогла пройти до фіналу в індивідуальних стрибках з трампліна 3 м. Також запоріжанка виьорола для України ліцензію для участі в Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро, однак тоді за цією перепусткою поїхала інша спортсменка.

Цього року в Токіо Кесарь змагатимуться в двох дисциплінах — індивідуальних та синхронних стрибках на трампліні 3 метри.