Допомагати людям ставати кращими: Фітнес тренер — робота мрії

Тренд на здоровий спосіб життя в усьому світі зростає з кожним роком. Люди хочуть бути красивими та здоровими, і все більше дбають про своє тіло.

Чималий вплив на це має і те, що багато людей сьогодні мають сидячу роботу, тож заняття спортом стають просто необхідністю, щоб тримати себе в належній формі. Фахівці спортивної індустрії відзначають, що попит на заняття в клубах та послуги індивідуальних тренерів зростає з кожним днем. І це чудовий шанс для тих, хто любить активний спосіб життя і замислюється над актуальною професією, що буде приносити хороший дохід. Навички та диплом кваліфікованого тренера дадуть можливість працювати і заробляти в будь-якому місті, і навіть країні, погодьтеся, в нинішніх умовах це просто неоціненний інструмент. 

ПЕРЕВАГИ ПРОФЕСІЙ ФІТНЕС ТРЕНЕРА

  • Професія, яка дарує  радість і допомагає людям ставати краще
  • Можливість працювати у будь-якому місті або країні
  • Гнучкий графік роботи
  • Постійно зростаючий попит на послуги таких фахівців 
  • Спосіб заробляти живі гроші за будь яких умов

ЯК СТАТИ ФІТНЕС ТРЕНЕРОМ 

Якщо ви читаєте цей матеріал, то напевно тема вам цікава, можливо навіть замислювалися над тим, щоб пройти курсы фитнес тренера. Насправді в сучасному світі це не така вже й складна задача. Пройти курс навчання і отримати не лише  сертифікат, а й гарантовані навички, можна лише за чотири місяці!

Зручну й інформативну програму для підготовки тренерів представляє  Fitness Academy. Навчання передбачає не лише теоретичні заняття від провідних фахівців та викладачів фітнес-індустрії України, а й що головне — практику в провідній мережі клубів APOLLO NEXT. Ба більше — найкращі випускники курсів можуть ще й отримати роботу у цій мережі, після співбесіди та стажування.

НАВЧАННЯ У ЗРУЧНОМУ ФОРМАТІ БУДЬ-ДЕ

Зареєструвавшись на курс “Персонального тренера” або “Фітнес інструктора”, учні отримують доступ до платформи Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment. Там представлені всі навчально-методичні матеріали курсу, які можна вивчати у будь-який зручний для себе час. Важливим аспектом є постійна онлайн підтримка учителів та тренерів — всі питання можна ставити і обговорювати на зручній платформі.

Отже, що тримають учасники курсу:

  • 4 місяці навчання
  • Уроки у зручному форматі в будь-який час і будь-якому місці
  • Онлайн підтримка кваліфікованих фахівців
  • Практика в провідній мережі клубів України
  • Сертифікат тренера європейського зразка
  • Можливість швидкого працевлаштування після завершенню навчання

СЕРТИФІКАТ, ВИЗНАНИЙ В ПОНАД 30 КРАЇНАХ СВІТУ

Важливий аспект навчання — те що курс написаний за європейськими стандартами, а випускникам видається сертифікат міжнародного зразка. Всі випускники курсу отримують реєстрацію в європейському списку професіоналів фітнесу (European Register of Exercise Professionals) — це реєстр фахівців з фізичної активності й спорту, який дає акредитовану можливість офіційно працювати тренером у більш ніж 32 країнах світу. Реєстр об’єднує і реєструє тренерів, фітнес-інструкторів, тренерів групових програм та інших професіоналів, які пройшли навчання відповідно до стандартів Європейського союзу. 

Важливий бонус — сертифікат міжнародного зразка відкриває доступ до міжнародної спільности професіоналів, а це дозволить бути в тренді всіх тенденцій, постійно оновлювати свої професійні навички, брати участь в курсах підвищення фаховості та, зрештою, потрапити до  каталогу світових тренерів.

Що дає реєстрація в Європейському реєстрі професіоналів фітнесу (European Register of Exercise Professionals):

  • Твоя міжнародна валідність як тренера 
  • Сертифікат компетентності, навичок та підтвердження спортивної етики
  • Європейський статус твоїх професійних кваліфікацій