Гінтарас Савукінас покидає «Мотор»

Сьогодні головний тренер  чемпіонат України з гандболу, запорізького ГК «Мотор» Гінтарас Савукінас, повідомив, що його співпраця з клубом завершена.

Про це він написав на своїй сторінці у Fscebook

Кожна історія має початок і кінець. Наша спільна історія з Гандбольним клубом Мотор Запоріжжя підійшла до кінця. Після трьох років співпраці ми цього літа не зберемося разом для підготовки до нового сезону, як це було у минулі роки.
З самого приходу в клуб я відчув гостинність в організації та велику допомогу людей великої структури заводу «Мотор Січ».

Також Гінтарас подякував керівництву «Мотор-Січі», колективу клубу,  і звісно ж гравцям та вболівальникам:

 Велика подяка всім «моїм хлопцям», які коротше чи довше були частиною дивовижної групи HC Motor. За їх бійцівський характер, працьовитість і віру в перемогу, неймовірний гумор, який робив нашу робочу рутину легшою та цікавішою.
Надзвичайна подяка всім уболівальникам клубу, які підтримували команду в будь-яких ситуаціях, незважаючи на те, що не завжди результат був на нашому боці, вони підштовхували та мотивували нас на наступний, більш успішний крок, і не залишали нас самих.
Звичайно, велика подяка нашим помічникам і прихильникам, організаціям і людям у минулому сезоні в Дюссельдорфі , які дзробили модливими нашу участь у Європейській лізі EHF і 2. HBL.
За час, проведений у клубі, разом ми отримали великий спортивний та життєвий досвід, пережили великі перемоги та поразки, багато радості та розчарувань, а також незабутнє 24 лютого 2022 року .
Бажаю HC Motor багато гарних перемог у майбутньому, гравцям та колегам бажаю міцного здоров’я та довгих років у кар’єрі, вболівальникам залишатися з командою та допомагати їй досягати поставлених цілей
Удачі всім
Настав час відкрити новий аркуш, отримати новий досвід і зустріти нові виклики.
Слава Україні .