Запорізькі дівчата розіграли між собою золото чемпіонату України у стрибках у висоту

 

03-05 лютого у Києві пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-07р.н.та молодше. Участь у змаганнях взяли понад 500 спортсменів. Запорізьку область представляли 7 легкоатлетів. Попри всі складнощі тренувального процесу  у прифронтовому місті, і фактичну відсутність місця для повноцінної підготовки, запоріжці показали хороші результати.

Найбільша увага була прикута  до сектору зі стрибків у висоту у дівчат. Тут до останнього боротьбу вели запоріжанки Владислава Кіндякова та Анастасія Козуб, киянка Анастасія Мінкіна, та Катерина Онищенко з Миколаївщини. Всі дівчата показали результат 1.60 м. За кількістю спроб перше місце здобула Владислава Кіндякова. «Срібло» — у Анастасії Козуб. На восьмому місці завершила змагання Валерія Кабак – 1.50 м.  Всі спортсменки – вихованки Володимира Івановича Ульянченка. Ще один його вихованець, Олег Єрохін, був близьким до п’єдесталу пошани, посівши 4 місце у секторі потрійного стрибка. Результат запорізького  спортсмена — 12.92 см. У стрибках у довжину Олег посів  12 місце — 5.79 см.

14 місця у зі стрибків у висоту посіли  Марк Яценко —  165 см (тр.Суюнов А.Л.) та Тетяна Кубасова — 145 см. Її сестра Олена Кубасова стала 19-ю в бігу на 800 м —  2.48.17 хв.(тр.Кардач М.І. та Макух Н.І.).