Колишня гравчиня запорізького «Мотора» продала свою олімпійську медаль на користь ЗСУ

 

Понад 3 мільйони гривень на підтримку Збройних сил України було зібрано на четвертому благодійному вечорі-аукціоні «Перемога починається з тебе», що пройшов у Києві.

Серед учасників аукціону — Олімпійська призерка з гандболу у складі збірної України Лариса Заспа. Титулована голкіперка, яка вже багато років бере участь у розвитку Олімпійського руху України, виставила на продаж свою медаль Афінських ігор-2004.

100 тис гривень, що були виручені за медаль, підуть на потреби нашої Армії.

Нагадаємо, Лариса Заспа стала бронзовою призеркою Олімпіади, на той час виступаючи за Запорізьку область, левову частку олімпійської сбірної України тоді склали гравчині місцевого «Мотору», на чолі із запорізьким наставником Леонідом Ратнером.

 

Про благодійний аукціон на своїй сторінці в facebook написала олімпійська призерка з легкої атлетики, подруга Лариси Заспи Олена Говорова.

Пишаюсь! Моя подруга, відома гандболістка, олімпійська призерка Лариса Заспа продала свою олімпійську медаль на благодійному аукціоні.

100 тис грн, виручені за медаль, відправляються на потреби нашої Армії. Наближаємо перемогу!

Загалом вже четвертий благодійний вечір-аукціон «Перемога починається з тебе», що днями пройшов у столиці, зібрав на підтримку ЗСУ 🇺🇦 понад 3 млн грн.

Горда бути частиною крутої команди однодумців, які всі воюють на своїх фронтах.

 

За матеріалами Федерації гандболу України