«Мотору» знов не щастить у Суперізі – прикро програли «Карпатам»

 

Завершились матчі 2-го туру чоловічої Сперліги, що з 11 по 13 листопада проходили в Ужгороді. Запорізький «Мотор» провів три матчі, у двох з яких програв.  Та з огляду на те, що команду  під орудою В’ячеслава Дідушенка, переважно склали хлопці 16-18 років, результат цілком гідний

 

Про поразку від “ЦСКА-ШВСМ”, що перервала семирічну (!) безпрограшну серію «Мотора», ми вже розповідали.У наступній грі запоріжці взяли гору “СКА-Львів” 32:25. А от у заключному матчі туру потерпіли прикру поразку від ужгорожських «Карпат». 2-й тайм вийшов валідольним, а господарі виграли з різницею в один гол, відбивши атаку суперників на останніх секундах — 36:35. Дивовижну результативність показав розігруючий запоріжців Андрій Касай, який забив 17 голів.

 

“Карпати -ШВСМ” (Ужгород) — “Мотор” (Запоріжжя)  36:35 (21:14)

13  листопада. Ужгород. “Золота гора”

 «Карпати-ШВСМ»: Чубич Богдан, Бойко Едуард; Глущенко Іван, Барутенко Денис, Котюк Ярослав (12) , Феєр Ярослав, Кириленко Станіслав (6), Дмитренко Віталій, Іванов Артем, Польогкий Олександр (1), Гордієнко Георгій, Ішкин Микита (5), Кукушкін Владислав (2),  Гадельшин Едуард, Костюх Анатолій, Місяйло Олександр (10).

Головний тренер — Сергій Гордієнко

“Мотор”: Будко Михайло, Бутраменко Ігнат; Радченко Максим (2), Шевченко Дмитро (1), Кондрацький Олександр (3),  Касай Андрій (17), Онуфрієнко Олександр (7), Гурковський Павло,  Шидловський Ярослав (2), Канафоцький Назар, Заболотний Нікіта, Ігнатченко Олег, Лихіна Олександр (3).

Тренер — В’ячеслав Дідушенко

Судді: Тетяна Ракітіна, Ірина Ткачук.  Делегат — Василь Фегір.

Попереду — 3-й та 4-й тур 1-го етапу Суперліги.

 

Таким чином, запоріжці поки що посідають останнє місце у своїй групі Б, але й мають і на одну гру менше від конкурентів.  Попереду у команд ще два тури. За підсумками 4-х турів (всього кожна команда зіграє по 10 матчів) будуть утворені три пари плей-оф між командами груп «А» та «Б»: 1А — 3Б, 2А — 2Б, 3А — 3Б. Три переможці протистоянь плей-оф  утворять верхню групу, що розіграє медалі. Команди, що програють у плей-оф, утворють нижню групу за 4 — 6 місця.

 

 

За матеріалами Федерації гандболу України