Данило Гуцол – срібний призер Кубка Європи

 

У словенському місті Подчетртек відбувся Кубок Європи з дзюдо, де у складі збірної України виступало троє представників Запорізької області.

Найкращий результат показав Данило Гуцол, якому вдруге у цьому місяці вдалося піднятися на п’єдестал Кубка Європи. У ваговій категорії до 100 кг  Гуцол зазнав лише однієї поразки, поступившись у фіналі росіянину Арману Адамяну. На шляху до фіналу запоріжець лишив позаду суперників з Німеччини, Польщі та Нідерландів. Для Данила — це вже третя європейська медаль цього сезону. Наш спортсмен здобув бронзові медалі у лютому в Софії на «European open», та на початку червня в Белграді, на Континентальному кубку.

 

Іншим запоріжцям пощастило менше. Олександр Мойсей у вазі  66 кг виграв у німція, аде програм данцю. А Семен Ракита  (90 кг) у стартовій зустрічі поступився німецькому дзюдоїсту.

 

У командному заліку українці стали стали п’ятими, серед 25 команд. Здобувши золото, срібло та чотири бронзових медалі. Ще четверо наших дзюдоїсів посіли п’яті місця, а троє були сьомими.

 

«ЗА!спорт»