Опануй пасивне інвестування з eToro брокер

В час економічної нестабільності та інфляції, все більше українців замислюються про те, як правильно, безпечно та перспективно інвестувати свої гроші. Також актуальним є питання дистанційного доходу, яке ще більше набуло попиту через воєнні дії, адже багато людей були змушені покинути свої місця проживання та стабільну роботу.

Поєднати інвестиції та пасивний дохід можливо, граючи на фондовій біржі. Для багатьох пересічних українців це заняття здається складним і незбагненним, однак сьогодні існує цілий ряд пропозицій для соціальних трейдерів, що дозволяють легко, без ризику та особливо не занурюючись у складні схеми, отримувати дохід. Один з таких майданчиків, що добре зарекомендував себе — eToro брокер. Про те, що це надійний помічник, свідчить тривалий термін роботи – 15 років на ринку, а отже це перевірений та добре налагоджений інструмент.

 

Оптимальні умови для соціальних трейдерів

 

Компанія має широкий та зручний функціонал для пасивного інвестування. Основні  інструменти роботи — валюти, активи фондового та товарно-сировинного ринків, криптовалюти. Мінімальний депозит для трейдера складає 200 USD, при цьому брокер пропонує кредитне плече до 1:400, а  спред складає від 0,1 пункту.

На сьогодні eToro брокер обслуговує клієнтів у понад 140 країнах світу. Компанія має розгалужену мережу підрозділів, що працюють у різних юрисдикціях та мають різні ліцензії регуляторів — CySEC, FCA та ASIC. Зокрема європейський підрозділ має ліцензію кіпрського регулятора CySEC, eToro (UK) – британського регулятора FCA. Додатковою гарантією надійності є той факт, що у  компанії є представництва в Австралії та США.  Для клієнтів це означає регулювання у надійних юрисдикціях.

 

 

Цікаві пропозиції для пасивного інвестування

 

Численні клієнти компанії відзначають її цікаві пропозиції та переваги. Наприклад, на eToro брокер  можна працювати з клієнтами з Великої Британії та США, а це забезпечують далеко не всі брокери. Крім того цей брокер пропонує широкий асортимент  торгових інструментів.  Зокрема, систему копіювання угод CopyTrader, яка  передбачає можливість дублювання дій інших трейдерів у режимі реального часу. При цьому мінімальна сума угоди при копіюванні – 1 USD.

Ще один унікальний продукт eToro —  готові інвестиційні стратегії CopyPortfolios , сформовані за певними критеріями. Він представляє собою готовий інвестиційний продукт. В ньому фахівці вже зібрали для вас  диверсифікований набор активів з оптимізованим ризиком.

Клієнти мають можливість копіювати тематичні або консервативні потрфелі, а також портфелі успішних трейдерів та найкращих фінансових організацій в світі. Це продукти з мінімальним ризиком, які неодмінно приноситимуть дохід.

Якщо додати до цього безпроблемну систему виведення коштів, про яку свідчать клієнти, та рейтинг стабільного «середняка» у списку Форекс брокерів Traders Union, можна зробити висновок, що eToro однозначно має міцні позиції у  сегменті соціального трейдингу.