Катерина Карпюк: Ще ніколи нас так не підтримували

 

 

Українська команда прокоментувала результат кваліфікації в жіночій естафеті 4х400 м на чемпіонаті світу-2022 з легкої атлетики, що триває в американському Юджині.

 

У відбіркових забігах Катерина Карпюк, Анастасія Бризгіна, Вікторія Ткачук та Анна Рижикова зупинилися за крок до виходу до фіналу. У своєму забігові українки стали п’ятими з найкращим результатом сезону – 3:29.25 хв.

 

От що сказала представниця Федерації легкої атлетики Запорізької області, вихованка Заслуженого тренера України Костянтина Михайловича Рурака, Катерина Карпюк:

 

«Це були довгоочікувані змагання не тільки через те, що ми біжимо естафету в останній день, а ще й через те, що на початку сезону ми не знали, чи дійде справа до змагань. Може здаватися, що це дуже легко було приїхати сюди. Але, на жаль, це було не так, починаючи від самої візи. Я на етапі її отримання вже засумнівалася, чи зможу потрапити на чемпіонат світу. А про підготовку, про переліт, про збори – це дуже смішні історії, цікаві й складні . Дуже дякую всім за підтримку, реально дякую всьому світу. Ще ніколи нас так не підтримували. Для мене це найкращі змагання, тому що так Україною я ще ніколи не пишалася. Усе завдяки нашим людям, нашому президенту й нашим захисникам».