Запоріжець Сергій Попов став переможцем відкритого чемпіонату Німеччини з пляжного волейболу

 

Україннський дует Сергій Попов/Едуард Резнік успішно виступив на відкритому чемпіонаті Німеччини з пляжного волейболу – перемігши у шести яскравих зустрічах, наші хлопці відсяткуваи впевнену перермогу!

Далі враженнями ділиться наш титулований земляк Сергій Попов:

 

Це був дуже цікавий досвід для мене, як для гравця, тренера, так і на майбутнє для організації змагань.

В основній сітці 12 команд, схема гри до двох поразок.

Ми провели загалом 6 матчів. Найцікавіше те, що всі матчі зіграли з різними командами. Рівень команд дуже високий, є дорослі гравці з великом досвідом, є дуже молоді команди до 21 року. Всі вони достойно конкурують і показують дуже добрий волейбол.

Організація заходу на найвищому рівні, матчі проходять на двух кортах. Більша частина з них, проводилась на центральному майданчику, де була налагоджена відмінна відеотрансляція, а глядачів розважали дуже цікаві ведучи.

Вболівальники — це особливість цього турніру, на кожному матчі трибуни були майже заповнені. А найголовніще — німці вміють добре вболівати, як за одну так і за іншу команду, за це їм велика вдячність. Грати в такій атмосфері щось неймовірне!

Коли ми переможемо та закінчиться війна в Україні, я мрію, щоб ми організовували турніри в нашій державі на такому ж рівні. Хочу, щоб люди вболівали з душею та онлайн трансляції нараховували тисячі переглядів.А знаючи наших людей, так і буде 100%.