Наталя Ляпіна: “Вклоняюсь нашим захисникам і пишаюсь тим, що я українка, що я є частиною нашої прекрасної, сильної нації”

 

У телефонному коментарі прес-службі ФГУ своїми думками щодо опору України у війні проти російської орди поділилась НАТАЛІЯ ЛЯПІНА, бронзова призерка Олімпійських Ігор з гандболу-2004, екс-капітан збірної України, екс-головний тренер збірної України, вихованка Броварського вищого училища фізичної культури, грала за «Автомобіліст» (Бровари), «Спартак» (Київ), «Мотор» (Запоріжжя), «Податкову академії» (Ірпінь), «Альмерія» (Іспанія).

Наталя Ляпіна:

“Росія прийшла до нас із війною. Якщо чесно, іншого я від них і не очікувала. Вони залізли до нас 8 років тому з брехнею і брехали всьому світу. Тому нічого дивного, що вони продовжують це робити далі.

Сумно, що гинуть люди: військові, цивільні, багато дітей. За це дуже болить душа і немає слів, щоб виказати цей біль. Потрібно підтримувати ці сім’ї, батьків, чиї хлопці гинуть, дітей, які залишаються без батьків. Це боляче. Ти живеш, нікого не чіпаєш, натомість до тебе вриваються в дім і хочуть нав’язати якісь свої правила.

Я дуже пишаюсь своїм народом. Пишаюсь, коли бачу, як тримаються наші міста, як люди виходять з нашими прапорами перед танками. Це просто нереальний героїзм. Пишаюсь нашою Україною, нашими найсміливішим людьми, за їхню стійкість, за їхню віру в перемогу.

Наші хлопці-захисники, велика їм шана та уклін, за їх мужність, відвагу, професіоналізм, за те, як вони боронять Україну. Ми вже чули не раз, як вони (росіяни) хотіли захопити нас за три дні, але наші військові тримаються. Пишаюсь кожним з них і кожним, хто допомагає — теробороні, волонтерам, які роблять колосальну роботу.

Завдяки сумній події — війні — ми зуміли об’єднати нашу націю і показати наскільки ми вільні, наскільки ми сильні. За нас піднімається увесь світ. Це сповнює мене гордістю, пишаюсь тим, що я українка, тим, що я є частиною такої прекрасної, сильної нації.

Заради волі, мира та добра, перемога буде наша, я в це вірю на сто відсотків.

Я вважаю, що кожен, хто підтримує путіна, хто підтримує війну в Україні є вбивцею. Хтось віддає накази, хтось їх виконує, а хтось все це підтримує — для мене всі вони однакові вороги та вбивці. Розуміють вони чи ні, вірять чи ні — для мене неважливо.  Розумні люди вже давно все зрозуміли та висловили свою думку”.