У Запоріжжі відзначили переможців чемпіонату світу з таїландського боксу

Директор Департаменту молоді, фізичної культури  та спорту ОДА Наталія Власова провела пресконференцію з нагоди відзначення переможців чемпіонату світу з таїландського боксу Муей Тай. Участь у пресконференції взяв голова обласної федерації таїландського боксу Теймур Мамедов.

Цього року на змаганнях у Бангкоку золоті медалі здобули Амір Ачкурін та Єгор Скуріхін. Хлопці розповіли, як проходили змагання цього року в умовах пандемії, про щільний графік та  загальні організаційні моменти.

Окрім цього, Наталія Власова поінформувала, що Україна посіла четверте командне місце. Взагалі у змаганнях взяли участь 92 країни.

  • Цей рік ознаменувався для наших спортсменів великими здобутками, досягненнями та перемогами не лише в олімпійських видах спорту, а також у неолімпійських. Муей-тай — вид спорту, який дозволяє отримати звання “майстер спорту”. Зокрема, у цьому році Єгор Скуріхін отримав звання майстра спорту,  Амір Ачкурін — кандидата у майстри спорту, — відзначила Наталія Власова

Окремо подяками відзначили тренерів Михайла Каспарова та Рената Валієва за плідну роботу та якісну підготовку спортсменів.

Департамент культури та інформаційної політики ЗОДА