Вдруге в сезоні «Металург» та «Балкани» завершили гру без голів

У матчі з конкурентом набрані очки запорізькій команді далися не легко

13.11.2021. Друга ліга. 18 тур. Стадіон «Славутич-Арена».
МФК «Металург – ФК «Балкани» 0:0
«Металург»: Котляров, Воробєй, Піддубний, Басов, Польовий, Крапивний, Шалфєєв (Загоруйко 55), Загальський (Чорний 68), Могильний (Борисенко 55), Сидоров, Коваленко (Білоцерковець 65)
Головний тренер: Володимир Микитін
«Балкани»: Герич, Юречко, Салюк, Ільницький, Попов, Серденюк, Новіков, Іванченко, Платунов, Федосов (Приблуда 52), Прийомов
Головний тренер: Денис Колчін
Заключні матчі року «Металургу» належить зіграти з головними конкурентами. «Балкани» були першими у цьому списку, прибувши до Запоріжжя з намірами перервати безпрограшну серію господарів. Протягом матчу команда Дениса Колчіна нічим не поступалися лідеру чемпіонату. У першому таймі суперники по черзі володіли ініціативою, але небезпечних моментів було не так багато. У «Металурга» найкращий шанс мав Богдан Могильний, який вирвався віч-на-віч з Романом Геричем, але завдати завершального удару не зумів. У гостей небезпечно пробивав Сергій Новіков. У тому епізоді свою майстерність продемонстрував Ярослав Котляров. Голкіпер запоріжців дивовижним чином переправив м’яч на кутовий. Перша половина засвідчила непоступливість суперників, кожен прагнув перемоги, але в першу чергу команди приділяли увагу надійній грі в захисті.
Другий тайм минув за тим же сценарієм, коли команди по черзі володіли ініціативою. Після серії замін «Металург» створив кілька хороших атак. Відверто не щастило у цьому матчі Олексію Сидорову. Молодий нападник запоріжців довго шукав своїх шансів. У найвідповідальніший момент йому бракувало влучності. «Балкани» не відсиджувалися в захисті, відповідали своїми контратаками, активно діяли через фланги, але так само забити не могли пробити Ярослава Котлярова. Нульова нічия стала справедливим результатом. «Скорук» сьогодні переміг, через що скоротив відставання від «Металурга» до 4 очок.
Саме зі «Скоруком» запоріжці зіграють наступний матч чемпіонату – останній домашній у цьому календарному році. Гра на «Славутич-Арені» відбудеться 20 листопада о 14:00.
Прес-служба МФК «Металург