У Луцьку відбувся фінал масштабного Всеукраїнського турніру з дитячого футболу «Кубок єднання-2021»

У Луцьку фінішував масштабний турнір з дитячого футболу «Кубок єднання-2021» з нагоди десятиріччя благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Фінальний тур змагань відбувався протягом 25 та 26 вересня на центральному стадіоні міста «Авангард».
За перемогу змагалися 22 команди з усіх регіонів України. Це переможці регіональних відбіркових змагань, які вибороли право брати участь у боротьбі за головний приз змагань – навчально-тренувальний збір команди на 7 днів в Буковелі.


Запоріжжя у фінальному турі представляла команда «Дизеліст» з міста Токмак. Хлопці стали найкращими з 20 команд Запорізької області, які брали участь у відбіркових змаганнях на «Кубок єднання-2021».
У запорізькій команді вболівальників були депутати Запорізької обласної ради, Токмацької міської ради, представниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» у Запорізькій області, заступник голови облради Геннадій Фукс.


У Луцьку «Дизеліст» показав гідну гру, але у супер фінал не вийшов.
Переможцем фінального туру змагань на «Кубок єднання-2021» стала команда ДЮСШ «Чорноморець» з Одеської області, яка виграла в серії пенальті у команди КДЮСШ м. Шостка «Барса» з Сумщини.
«Кубок єднання-2021» – масштабний турнір з футболу серед дітей 2010-2011 рр народження. Загалом в ньому брало участь 400 команд з усієї України, це майже 7 тисяч юних футболістів.


Турнір організований Благодійним фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» з Українською асоціацією розвитку дитячого та юнацького футболу і Благодійним фондом «Розвиток футболу України».
Ці змагання проводяться з нагоди ювілею БФ Ігоря Палиці «Тільки разом», який вже 10 років сприяє розвитку спорту, культури, медицини в Україні і підтримує талановиту молодь в науці, спорті та культурних проектах.


Турнір виконує важливу місію: привернути увагу влади та громадськості до проблем спорту. Показати, що в нас є талановита молодь, яка прославить Україну на міжнародних змаганнях.