У Запоріжжі визначився переможець регіонального етапу Всеукраїнського турніру з дитячого футболу «Кубок єдності-2021»

 

«Кубок єдності-2021» стартував в регіонах 11 вересня. Це масштабні змагання з дитячого футболу, приурочені до десятиріччя БФ Ігоря Палиці «Тільки разом». У ньому беруть участь 400 команд з усієї України.

Організатори змагань – БФ Ігоря Палиці «Тільки разом», Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу і БФ «Розвиток футболу України».

У регіональному етапі турніру «Кубок єдності-2021» в Запорізькій області взяли участь 20 команд хлопців 2010-2011 рр народження. Відбіркові змагання відбувалися у Запоріжжі, Мелітополі, Василівці та Пологах.

В результаті в наступний етап змагань вийшло 8 команд: AF Kozak (Запоріжжя), Козацький ліцей (Запоріжжя), Таврія (Василівка), ДЮСШ (Михайлівка), Аріс (Мелітополь) Спартак 10 (Мелітополь), Дизеліст (Токмак), ДЮСШ 1 ( Пологи).

Між ними розгорнулася азартна боротьба за перемогу в Запоріжжі. Два дня на футбольному полі СК «FIT HAUS» проходили матчі, в яких визначався головний переможець змагань.

Фінал регіонального етапу відбувся сьогодні, 19 вересня. У ньому зійшлися команди: Козацький ліцей (Запоріжжя), Таврія (Василівка), Дизеліст (Токмак), ДЮСШ 1 ( Пологи).

В результаті запеклої боротьби перемогу отримала команда «Дизеліст» із Токмака.

В урочистому нагородженні учасників змагань взяв участь заступник голови облради Геннадій Фукс. Він привітав переможців та вручив медалі командам, що зайняли друге та третє місце.

Вітаю хлопців, батьків та тренерів з перемогою. Переконаний, що переможених у таких змаганнях немає. Адже кожен отримав свій заряд на майбутнє: здоров’я, адреналіну, жаги до перемоги. Дякую організаторам турніру – БФ Ігоря Палиці «Тільки разом» – за можливість долучитися до цього великого свята дитячого футболу, – зазначив Геннадій Фукс.

Тепер хлопці із Токмака візьмуть участь у фінальному турнірі «Кубка єдності-2021», який відбудеться 25 і 26 вересня в місті Луцьк на стадіоні «Авангард». Головний приз змагань — навчально-тренувальний збір команди на 7 днів в Буковелі.

Але без нагород не залишаться і ті, хто програв. Для учасників змагань організатори турніру підготували футбольні м’ячі, комплекти для тренувань, традиційні медалі і кубки. Кращі гравці будуть відзначені пам’ятними статуетками.