Парвіз Насібов і Євген Чертков отримали відзнаки від Президента України

Вчора президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським спортсменам – переможцям та призерам XXXII літніх Олімпійських ігор в Токіо та їх тренерам. Під час зустрічі також обговорювалися проблемні питання підготовки спортсменів збірних команд України до міжнародних змагань.

В числі нагороджених були запорізький борець греко-римського стилю Парвіз Насібов, який виборов срібну нагороду Олімпійських Ігор в Токіо. Спортсмен отримав від Президента орден «За заслуги» 3-го ступеня, що став для Парвіза відмінним подарунком до Дня Народження, який хлопець відзначає сьогодні.

 «На прийомі у нашого шановного Президента, Володимира Олександровича Зеленського! Для мене була велика честь познайомитися з Вами особисто! Спасибі Вам велике за такий теплий прийом і за те, що гідно оцінюєте наш труд! Вірю, що з вашою участю нашій країні забезпечено світле майбутнє і процвітання», – написав спортсмен на своїй сторінці й соцмережах.

Тренер Парвіза, заслужений тренер СРСР і України Євген Олександрович Чертков за підготовку призера Олімпійських ігор був нагороджений орденом «за заслуги» 2-го ступеня.