Запорізький боксер став бронзовим призером молодіжного чемпіонату України

У Харкові відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді.  Запорізьку область представили на змаганнях одинадцять спортсменів, але повернутися додому з нагородою зумів лише один з них.

У ваговій категорії 75 кг бронзовим призером став вихованець клубу «Бойові рукавички» та ДЮСШ «Локотив» Ігор Шаров. Спортсмен провів три поєдинки, і лише за вихід до фіналу поступився колишньому земляку, Олександру Балабіну з Кирилівки, який нині представляє Харків. Таким чином Ігор Шаров приніс Запорізькій області єдину бронзу. Підготували спортсмена Артур Беладзе та Андрій Яковенко.

Цікаво, що його кривдник нашого спортсмена Олександр Балабін згодом став не лише переможцем чемпіонату України, а й був визнаний кращим боксером змагань. Аналогічну відзнаку  і золото національної першості отримав мелітополець, а нині представник Харківщини Айдер Абдураімов.

Кращим суддею змагань був визнаний запоріжець Олександр Ніколенко.

Вже найближчим часом національні змагання з боксу завітають і до Запоріжжя. У вересні на базі спортивно-розважального комплексу Sunrise відбудеться одразу дві потужні події національного рівня – всеукраїнський майстерський турнір пам’яті Олександра Яценка серед молоді, та чемпіонат України серед жінок, який буде відбірковим до чемпіонату світу.