Завтра у Запоріжжі стартує IV турнір пам’яті Юрія Юхановича Беладзе.

У понеділок, 28 червня, коли в нашій державі відзначатиметься одне з головних державних свят – День Конституції, у місті Запоріжжя відбудеться IV турнір пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Запоріжжя Юрія Юхановича Беладзе.

Цього разу в рамках Меморіалу видатного боксера та тренера пройде боксерська матчева зустріч між збірними Запорізької та Дніпропетровської областей. Місцем проведення змагань вже традиційно стане одне з найкомфортніших місць у Запоріжжі для спорту і відпочинку – спортивно-готельний комплекс «Sunrise Park».

Участь у турнірі візьмуть спортсмени усіх вікових груп – юнаки, юніори, молодь та дорослі. Докладніше про підготовку до змагань та їхнє місце у спортивному та культурному житті міста розповів прес-службі ФБУ голова оргкомітету турніру, почесний президент Запорізької федерації боксу, віце-президент обласного осередку Федерації боксу України Ошан Беладзе.

«Обговорюючи формат проведення нашого турніру, ми взяли за основу досвід  видовищних командних зустрічей за участю «Українських отаманів». Основна ідея – у проведенні яскравого вечора боксу, в якому панують справжня спортивна атмосфера, ажіотаж, адреналін, велика кількість вболівальників. І, звичайно, хочемо продемонструвати силу і міць спортсменів наших двох областей – Запорізької і Дніпропетровської. Тому залучаємо до участі в турнірі всі вікові групи – від найменшої (школярі) до дорослої.

Комплекс «Sunrise Park» здатен вмістити більше двох тисяч глядачів. Розраховуємо на увагу до цієї яскравої події не лише любителів боксу, а й усіх цінителів здорового способу життя та здорового відпочинку. Турнір пройде у самому серці нашого міста, в Центральному парку, і відвідати його зможе кожен бажаючий, звичайно, із дотриманням карантинних норм.

Додам також, що плани Запорізької федерації боксу цього року не обмежуються проведенням IV Меморіалу Юрія Беладзе. Наше місто готується приймати восени, з 13-го по 19 вересня, Чемпіонат України серед жінок, який стане відбірковим змаганням до жіночого чемпіонату світу-2021. У ті ж дні проходитиме майстерський турнір серед молоді, присвячений Дню звільнення нашого міста від німецько-фашистських загарбників. Тож планів багато. Маю надію їх всіх втілити в життя», — відзначив Ошан Беладзе.

IV турнір пам’яті Юрія Беладзе стартує у понеділок, о 15.00 у комплексі «Sunrise Park». Запрошуємо відвідати свято боксу жителів та гостей міста Запоріжжя!