Збірна Запорізької області виграла студентський чемпіонат України зі спортивної аеробіки

 

На базі спортивного центру Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” пройшов чемпіонат України серед студентів зі спортивної аеробіки. Змагання були організовані і проведені Федерацією України зі спортивної аеробіки і фітнесу, президент Тетяна Пасічна, за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України під керівництвом Вадима Стеценка.

Участь в чемпіонаті України взяли 38 спортсменів з Одеської, Сумської, Запорізької областей та міста Києва, що представили 5 закладів вищої освіти.

Студенти змагалися у 7 видах програми з аеробної гімнастики і командної аеробіки.

Традиційно не знали собі рівних спортсменки Запорізької області, збірна складена на базі Національного університету «Запорізька політехніка», під керівництвом ЗТУ Світлани Атаманюк, і цього разу перемогла у командному заліку серед всіх областей. Другими стали кияни, а третіми представники Сумського регіону.

Студенти Національного університету «Запорізька політехніка» також вибороли перше місце командного заліку серед ВИШів-, друге місце у Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, третє – «Талісман» НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського». Зазначимо, що у студентських змаганнях зі спортивної аеробіки запорізька команда не здає лідерські позиції вже двадцять років!

Переможний результат Запорізькій області цього разу принесли такі досягнення.

Золото у змаганнях «трійок» —  Сидорова  В., Суботіна Д., та Овсянникова А.

Перше місце в «групах» у складі: Фадєєва А., Сидорова В., Субботина Д., Овсянникова А., Ємел‘янова М.

Перше місце в категорії «денс «у складі: Запорожська О., Авраменко В., Сидорова В., Субботина Д., Овсянникова А., Ємел‘янова М.

Срібло та бронза в індивідуальних виступах жінок: Емел‘янова М. та Авраменко В.

Тренери команди: ЗТУ Атаманюк С., МСМК Гуцалюк Д.