Грай в футбол у центрі Києва, в будь який час

 

Довгоочікуване покращення погоди сприяє фізичним заняттям на свіжому повітрі. А що може бути кращим, ніж поганяти м’яч в компанії кращих друзів чи колег? Чи знали ви, що гра у футбол приносить не лише  емоційне задоволення, а й надзвичайно позитивно впливає на загальний стан здоров’я. У тих, хто періодично грає у футбол зміцнюється імунітет і здатність опиратися різним захворюванням;  знижується ризик розвитку серцево-судинних захворювань; до того ж під час тренувань і гри покращується метаболізм, виводиться поганий холестерин і знижується кров’яний тиск. Чудові аргументи у наш епідеміологічно складний час!

Якщо любиш грати у футбол, цінуєш якість і комфорт – неодмінно оціниш можливість долучитися до улюбленої гри на висококласному полі в самому центрі Києва. https://grand-prix.ua/classes/football

Фітнес-клуб «Гран-при» пропонує своїм гостям стандартне за розмірами поле для  міні-футболу (20х40 м), обладнане професійним покриттям  преміум-класу «ULTIMA Grass», що сертифіковано FIFA.

Якісна штучна трава, висотою у 40 мм, дає можливість зручно та безпечно грати у будь-яку погоду, мінімізує травматизм під час гри, і дозволяє гравцям не перейматися про безпеку покриття, зосередивши увагу на техніці і тактиці.

Освітлення футбольного поля у вечірній час, дає можливість грати до 23-ї години у  будні дні, і до 22-ї у вихідні та свята. А зранку тут чекають гостей о 7-й та 8-й, відповідно. Тож можна влаштувати футбольні баталії у будь-який зручний для Вас час.

Окремої уваги заслуговує інфраструктура фітнес-клубу «Гран-прі», яка зробить Ваші заняття спортом ще більш приємними – роздягальні та душові кабіни задовольнять найбільш вибагливих гостей.  А ще, радимо придивитися й до інших пропозицій фітнес-клубу –  серед різноманітних занять неодмінно знайдеться цікава справа для Ваших близьких, аби вони не сумували, поки Ви ганяєте м’яч. Ви також оціните зручну парковку для клієнтів, і розташування в самому центрі столиці неподалік від станції метро.  Додатковий плюс – наш ресторан, де можна після гри посидіти дружньою компанією. У «Гран-прі» подбали про те, аби улюблені заняття спортом приносили гостям стовідсоткове задоволення!

Тож тепер справа лише у Вашій ініціативі – збирайте компанію друзів, чи однодумців, та приходьте тестувати один з кращих міні-футбольних майданчиків Києва! Також тут будуть раді прийняти корпоративні або товариські турнірі з міні-футболу – це найкращий тімбілдінг, який можна собі уявити. І зауважте, якщо розділити вартість оренди поля на дві команди – ціна приємно здивує кожного учасника.

Тож приходьте, і отримуйте радість від улюбленої гри на якісному полі. А у фітнес-клубі «Гран-Прі» подбають про те, щоб футбол приніс максимальне задоволення!

 

.