Валерія Риженко виграє чемпіонат України з новим особистим рекордом

 

Маємо ще одну чудову новину з Луцька, де щойно завершився чемпіонат України  з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків. Друге золото збірній Запорізької області принесла метальниця списа Валерія Риженко. Перше, нагадаємо на рахунку лідерки нашої команди Анни Гацько.У змагання дівчат до 18 років, вихованка Анатолія Володимировича Кушнірука відправила спис, вагою 500 грамів на 43 м 43 см, що стало новим особистим рекордом для 16-річної спортсменки! Цікаво, що з цим результатом юна запоріжанка могла б бути серед призерів чемпіонату України і у старших вікових групах — до 20 та 23 років.

 

Оновити особисті рекорди зуміли на зимовому чемпіонаті України  з легкоатлетичних метань зуміли майже всі запорізькі учасниці.

У змаганнях спортсменок до 20 років з кращим досягненням завершила змагання на п’ятому місці Ярослава Аполосова -34.12 (PB). Тренер  Анатолій Володимирович Кушнірук.

Також чудово дебютували у змаганнях з метання списа представниці енергодарського відділення СДЮШОР «Металург», які виступали в категорії U16.

Марина Балаховцева посіла п’яте місце — 31.59 (PB). Марія Жаховська стала шостою — 29.80 (PB).

Єлизавета Чикалова фінішувала десятою — 17.82 (PB), а Кіра Ішмакова дванадцятою 10.68 (PB).

Підготували спортсменок Віталій Вікторович та Ольга Іванівна Борисенки.

 

Олена Назаренко, «ЗА!спорт»

Приєднуйтесь до нас на Facebook