«Металург» знов гратиме при порожніх трибунах

В останній день жовтня на запоріжці на «Слаутич-Арені» прийматимуть «Кривбас»

Анонс. МФК «Металург» (Запоріжжя) – «Кривбас» (Кривий Ріг)

31 жовтня 2020. Запоріжжя, стадіон «Ставутич-Арена». Початок матчу о 14-00.

Знову повертаються лихі для футболу часи, коли матчі будуть проводитися без глядачів. Концерти «95 кварталу» у замкненому просторі київського палацу «Україна» будуть проводитися з глядачами навіть у дві зміни, а ті двісті глядачів, які приходять на футбол у Запоріжжі, зберігаючи соціальну дистанцію та знаходячись на повітрі, не зможуть передивитися гру улюбленої команди з трибун. Матч пройде у закритому режимі з трансляцією по інтернет-каналу.

Можна було би розмовляти про історію зустрічей таких відомих для українського футболу команд, але це вже зовсім інші клуби. Про «Металург» ми все знаємо, — він відродився й пише свою історію з нуля, а історія «Кривбасу» взагалі почалась цього літа, коли «волевим» рішенням згори місцевий «Гірник» біло перейменовано у сьогоднішню назву команди.

Тому, ці команди через тур на офіційному рівні будуть зустрічатися вперше. А у ці вихідні відбудеться тур, який «Металург» пропустить, а «Кривбас» зіграє вдома з «Балканами», які у минулому турі перемогла наша команда.

Зараз «Металург» на другій позиції у турнірній таблиці. Перемістити нижче, поки запоріжці не грають, їх можуть гравці «Таврії», яким потрібно виграти у черкаського «Дніпра» на виїзді з різницею більш ніж три м’ячі.