«Металург» на виїзді зіграє проти «Балкан»

Минулого сезону команди були колегами по Першій лізі, а нині мірятимуться силами у Другій

 

Анонс. «Балкани» (Зоря, Одеська область) – МФК «Металург» (Запоріжжя)

18 жовтня 2020. Балкани, стадіон імені Б.Я. Тропанця. Початок матчу о 15-00.

Обидві команди наприкінці минулого сезону «випали» з першої ліги – «Металург» по ігровим показникам, а «Балкани» по фінансовим – вони не змогли далі нести витрати на перебування у другому за силою українському футбольному дивізіоні й понизилася у класі.

Зараз суперники по майбутньому матчу знаходяться у верхній половині турнірної таблиці, й продовжують претендувати на місця, які забезпечують вихід до першої ліги.

Після шостого туру групи «Б» другої ліги «Металург» посідав друге місце. Але, сьогодні сімферопольська «Таврія» перемогла «Черкащину» 2:1, й посунула футболістів з Запоріжжя на третє місце. Отож, перемога у післязавтрашньому матчі на Одещині може повернути нашім хлопцям прохідне місце до першої ліги й дозволить трохи відірватися від «Таврії» та «Черкащини».

Суперники вперше зустрілися у минулому сезоні у першій лізі. В домашній грі з великим рахунком перемогли «Балкани» 4:0, у Запоріжжі сильнішими виявилися господарі – 2:1. Голи у запоріжців забили Олійник та Сарапій. Обидва футболісти й зараз грають у «Металургу», отож будемо чекати від них, та всіх інших гравців, гарної гри та позитивного результату.