«Металург» одержав солідну домашню перемогу над «Енергією»

 

У ворота гостей запоріжці забили чотири м’ячі

 

 

МФК «Металург» (Запоріжжя) – «Енергія» (Нова Каховка) 4:0 (2:0)

10 жовтня 2020. Запоріжжя. Стадион «Славутич-Арена». 200 глядачів.

«Металург»: Котляров, Воробей, Бобров, Сарапій (к), Крапивний (Остапенко 46), Польовий, Бєлоусов (Лапко 86), Шалфєєв, Підлепенець, Могильний (Моісеєнко 75), Коваленко (Олійник 58). Запасні: Хмеловський, Сидоренко, Чалих, Загоруйко.

Тренер: Володимир Микитин.

«Енергія»: Дворник, Кірієнко, Заїка, Шевченко (к), Шовковий, Данковський, Гавриленко (Андрощук 62), Богданов, Доля, Россохатий (Солдатов 54), Студенко. Запасні: Логовський.

Тренер: Олег Федорчук.

Голи: Коваленко 33, Могильний 41, Коваленко 53, Олійник 88.

Попередження: Крапивний 22, Бєлоусов 34, Сарапій 45+1 – Шевченко 52, Андрощук 90+1.

 

«Металург» одержав першу перемогу у домашніх матчах цього сезону. Раніше була досить цікава, хоч й нульова, нічия з дніпровською «Перемогою» та нищівна поразка від «Таврії». Доречі, після вчорашньої поразки «Таврії» від одноосібного лідера групи «Б» другої ліги «Метала», у запоріжців були усі шанси вийти на друге місце, у разі перемоги.

 

Перший тайм пройшов у досить рівній боротьбі, але «Металург» чіткіше діяв при завершенні своїх атак. Тому Коваленко й Могильний забезпечили комфортну перевагу перед другою частиною матчу. А ще м’яч потравляв у штангу, а потім  удар головою після кутового від капітана «Металурга» Сарапія, якимось дивом відбив голкіпер гостей.

 

У другій половині малюнок гри не змінився – атакували обидві команди, але успішнішим знову був «Металург». Практично одразу Коваленко забив другий гол, а потім господарі дали супернику поатакувати.

 

Всі ці атаки гостей завершилися черговим голом у їх ворота наприкінці матчу. Спочатку Підлепенець у своєму вибуховому стилі накрутив всю оборону «Енергії», але не влучив у ворота, а потім Олійник замкнув головою передачу з флангу у дальній кут воріт. Після матчу сам Дмитро дивувався й радів такому чудовому голу.

 

Отже, «Металург» знову другий у турнірній таблиці з відривом від переслідувачів – «Черкащини» на два очки, «Таврії» на три, «Енергії» на чотири.

 

Наступну гру наша команда проведе у селищі Зоря Одеської області проти місцевої команди «Балкани» 18 жовтня о 15:00.