Запорізькі волейболісти лиши вдома три комплекти медалей чемпіонату України

 

 

Центральний пляж Запоріжжя знов став місцем проведення змагань національного рівня з пляжного волейболу – наше місто приймало 1* тур Чемпіонату України серед чоловіків та жінок. Чотири десятки команд із Запоріжжя та області, Києва, Житомира, Маріуполя, Миколаїва, Дніпра, Рівного, Полтави, Кіровоградщини і не тільки.

Цього разу гостям з інших міст вдалося розбавити домінування господарів на п’єдесталі пошани.

У змаганнях чоловіків перше місце посіла пара Владислав Павлюк/Іван Кривобок (Рівне/Київ), яка в фіналі обійшла запоріжців Сергій Попов/ Михайло Бєлоус 2:0 (21:18, 21:15). В матчі за третє місце миколаїівці Дмитро Бахматов/ Станіслав Глазко були сильнішими від запоріжців Євгена Попова та Дмитра Гладиря — 2:0 (21:16, 21:13).

У жінок перемогу святкували господарки піску – запорізькі дівчата Вероніка Жукова/Тетяна Лазаренко, які в фіналі виграли у пари Анастасія Нагорна/Анна Шумейко (Київ/Житомир) 2:0 (21:14, 21:17).

«Бронза» також у запорізьких волейболісток – Валентини Давідової та Ніколь Мчедлішвілі, які в матчі за третє місце виграли у інших запоріжанок Ірина Федорова/ Анна Михайлова 2:1 (21:14, 18:21, 15:11).

Вже наступних вихідних на центральному пляжі Запоріжжя знов очікується волейбольна подія національного рівня — турнір з пляжного волейболу у віковій категорії 100+.

 

«ЗА!спорт»