Бердянець підняв 250 кг однією рукою, і став рекордсменом Книги рекордів України

 

 

У Києві відбулися змагання Strong Games. Силачі мали змагатися у столиці ще навесні, однак через карантин турнір відбувся лише цих вихідних.  До Києва з’їхалися атлети з усієї країни, і навіть встигли встановити 2 нових національні рекорди. Один з рекордсменів – бердянський спортсмен Володимир Моісей, який змагався в адаптивній категорії, де міряються силами спортсмени з вадами. У Володимира одна рука, іншу чоловік торік втратив за трагічних обставин у ДТП. Однак Володимир знайшов у собі сили і мужність повернутися до улюбленого виду спорту – і вже на другий день в лікарні почав займатися фізичними вправами.

Щоразу бердянець ставить собі нові цілі, у Києві планував показати результат, що потрапить до Книги рекордів України, і з задачею впорався! На турнірі Strong Games Володимир Моісей підняв однією рукою 250 кілограмів в становій тязі,  і став рекордсменом Книги рекордів України.

— Ця перемога допоможе багатьом людям, які чомусь, можливо, розчарувалися в собі. Особливо багатьом діткам, які хочуть бачити чоловічий приклад. Думаю, для них це буде важливо. І хочу, щоб все більше людей могли показувати свої можливості і бути великою частиною нашого суспільства, — зазначив після встановлення рекорду Володимир Моісей.

У рідному Бердянську Володимир активно розвиває спорт, залучає до нього в першу чергу дітей та молодь, особливо соціально-незахищеної категорії. Крім цього, Моісей допомагає дітям, пише автобіографічну книгу і не приховує, що поставив собі за мету бути прикладом для інших.