У Запорізькій області створюють мурал з портретом відомого тренера Володимира Манзулі

 

Перший в Запорізькій області мурал із зображенням відомої спортивної особистості, невдовзі з’явиться в Енергодарі. На стіні будинку по вул. Придніпровської 8, наносять портрет заслуженого працівника фізкультури і спорту України, почесного жителя Енергодара Володимира Манзулі.

Володимир Романович вважаєтиься засновником боксерського руху в місті. Першу секцію він створив у 1971 році. За роки своєї роботи виховав 20 майстрів спорту, 3 майстрів спорту міжнародного класу, заслуженого майстра спорту України, понад 200 кандидатів у майстри спорту і понад півтори тисячі спортсменів масових розрядів. Володимира Романовича вважають своїм наставником брати Валерій і Володимир Сидоренко. Нагадаємо, Володимир Сидоренко став бронзовим призером Олімпіади в Сіднеї, і кілька разів був чемпіоном світу WBA в найлегшій вазі.

С сьогодні Енергодарська школа боксу носить ім’я Володимира Манзулі, до речі, саме поряд зі школою імені Манзулі і з’явиться портрет відомого наставника.  Цей проект став одним з переможців «Громадського бюджету». Автором виступила місцева мешканка Юлія Тимошенко.