Школярі Василівщини стали третіми у Всеукраїнському фіналі Cool Games

У столичному СК «Меридіан» відбулися змагання Всеукраїнського фіналу Cool Games. Протягом трьох днів 550 школярів з 24 областей України та міста Києва змагалися у трьох вікових дивізіонах 9–10 років, 11–13 та 14–17 років. Змагання складалися з двох групових етапів, півфіналів та, власне, Гранд-фіналів у кожному з дивізіонів. На першому етапі всі 25 команд жеребкуванням були розподілені на 5 груп по 5 колективів у кожній. Груповий турнір проходив за коловою системою, і в наступний тур виходили по 2 команди з кожного квінтету, які, у свою чергу, склали дві групи. У півфіналі зустрічалися найкраща команда з першої групи та друга команда з іншої. Далі ж на переможців півфіналів чекав Гранд-фінал.

 

Запорізьку область в фіналі Cool Games представляли команди таких навчальних закладів:

  • Верхньокриничанський навчально-виховний комплекс (І дивізіон)
  • Енергодарська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 (ІІ дивізіон)
  • Молочанський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. (ІІІ дивізіон)

 

Краще за всіх виступили наймолодші учасники, учні Верхньокриничанського навчально-виховного комплексу (Василівський район Запорізької області), під керівництвом Івана Івановича Древая. Збірна у складі: Ісаєва Вікторія, Стойловська Лілія, Плахотнік Ірина, Ісаєва Діана, Кайда Владислав, Сікорський Нікіта, Вертилецький Олександр, Семьонов Богдан, посіла третє командне місце у віковій категорії 2009–2010 рр.

 

Зазначимо, що окрім змагань всі учасники Всеукраїнського фіналу Cool Games весело та цікаво проводили свій вільний час: грали у настільні ігри, проходили квести, дивилися кінофільми тощо. Також до дітей завітали представники Корпусу миру, які провели лекцію про здоровий спосіб життя «Healthy lifestyle».