Олексій Касьянов очолив національний рейтинг багатоборців за підсумками року

Федерація легкої атлетики України оприлюднила рейтингові списки кращих спортсменів України, за підсумками 2019 року. У національному топ-50 сезону високі позиції мають запорізькі багатоборці. У чоловічому десятиборстві очолює рейтинг Олексій Касьянов, з сумою 7874 очок . Цей результат досвідчений легкоатлет продемонстрував на міжнародному турніру Гетцисі 45th Hypomeeting. Нажаль покращити показники протягом сезону Олексію завадила травма.

Шосте місце в рейтингу кращих десятиборців України має Артур Суюнов . Кращі результати сезону Артур показав в Луцьку на чемпіонаті України, де набрав в сумі 6904 очок.

 

Зазначимо, що Олексій Касьянов, разом зі своєю титулованою дружиною, чемпіонкою світу Анною Касьяновою, готується до старту зимового сезону в Португалії. Вже багато років підготовку до змагального року Анна та Олексій розпочинають у Complexo Desportivo de Vila Real de Santo António.

 

— Взимку ми зазвичай тренуємося на тренувальній базі в Португалії. Нас із Анею зробили амбасадорами цього спорткомплексу. Маємо змогу працювати там безкоштовно, — розповів напередодні Олексій Касьянов в інтерв’ю виданню «Главком», — До 21 грудня будемо на зборах у Португалії, а після того січень проведемо в Запоріжжі.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області