Дмитро Іванісеня розповів про свій дебют в національній збірній України

 

Дмитро Іванісеня – гравець луганської «Зорі», а віднедавна ще і національної збірної України. Для Дмитра сьогоднішній товариський матч точно запам’ятається на все життя, бо це його перший поєдинок у футболці збірної України. Ми поцікавились про його враження від гри Україна – Естонія:

 

  • Мене переповнюють дуже теплі почуття, для мене цей матч був дебютним у збірній, і мені при цьому вдалось зіграти аж 45 хвилин! Звісно, я дуже радий цьому. Приємно, що прийшов повний стадіон і так тепло підтримували збірну України. Тому у мене тільки позитивні емоції.

Сергій Кривцов, у своєму інтерв’ю назвав вас запорізьким хлопцем, чи вважаєте ви себе запоріжцям і чи є для вас «Славутич-арена» рідним стадіоном?

  • Я у Запоріжжі зіграв свій дебютний матч у Прем’єр-лізі. А до цього в 14 років, я почав вчитися у футбольній академії запорізького «Металурга», тому це місто для мене є частково рідним.

Дмитро, скажіть, які емоції у футболістів коли весь стадіон скандує «Україно», «Україно»?

  • Кожен гравець коли виходить на стадіон, хоче бачити заповнені, а не порожні трибуни. Вболівальники прийшли підтримати свою команду і це дарує дуже класні емоції.

Поділіться своїми враженнями від збірної? Чи співали ви вже пісню? (у збірній України є така традиція «посвяти» в команду, коли новачки у присутності інших гравців співають якусь популярну пісню)

  • Ні, ще не співав (сміється), але доведеться співати. Думаю ви скоро це все побачите в інтернеті.

А це команда вибирає пісню чи ви?

-Я чесно кажучи не знаю, я ж не співав ще (сміється), але коли скажуть, що заспіваю звісно.

 

 

Юлія Новицька, спеціально для «ЗА!спорт»

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Збірна України дуже сильний суперник» — гравець збірної Естонії Матіас Кайт про товариський матч у Запоріжжі

Голкіпер збірної України Андрій Лунін прокоментував товариську гру проти Естонії