Анастасія Бризгіна: Ніхто не збирався розслаблятися

Запорізькі легкоатлетки Анастасія Бризгіна та Катерина Климюк діляться враженнями, після здобуття бронзових медалей Всесвітніх Ігор військовослужбовців, у складі естафети 4х400 м.

 

-Гарний виступ як для кінця сезону, ніхто не збирався розслаблятися, налаштовувалися на боротьбу .Залишилися задоволені таким заключним акордом, і вже потихеньку починаємо відновлюватися і відпочивати перед початком підготовки до нового сезону, — розповідає Анастасія Бризгіна.

 

-Я рада що ми в призах…не сподівалася на призову трійку, знала що команди Польщі Росії та Бахрейну дуже сильні і боротися з ними потрібно буде до кінця.  Я після особистого виду на 400 метрів захворіла. В той день на фіналі пішов дощ було холодно, і одразу після старту почало боліти горло, а в кулрумі перед стартом ще й спину «прихватило»  не могла розігнути її…одним словом трохи дається в знаки кінець сезону, — ділиться Катерина Климюк, — За ці дні очікування естафети, з’явився нежить, температура і ламкість по всьому тілу ..тому на естафету  йшла і не знала чого від себе очікувати…Постійно думала про те шо мій стан не повинен відбитися на результаті.  Коли бігла, то відчувала, що біжу швидко, організм виявився сильним! Передала паличку третьою з відривом від четвертої (бо перед стартом ми з дівчатами по команді обговорили можливі розклади естафети, якщо не будемо мати відрив до четвертого етапу, то медалей не буде)  і потім думала аби тільки не зняли не дискваліфікували… Дуже рада що сезон закінчився з медаллю!

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області