Для запорізьких легкоатлеток заспівав Джекі Чан

 

 

В Китайському місті Ухань цими днями тривають сьомі Всесвітні Ігри військовослужбовців. В Змаганнях, що проходять раз на чотири роки, Україну представляють 87 спортсменів, які боротимуться за нагороди в 12 видах спорту.

У змаганнях з легкої атлетики честь збройних сил України захищатимуть три представниці Запорізької області – рядові Вікторія Ратнікова, Анастасія Бризгіна та Катерина Климюк.

Вікторія бігтиме дистанції 100 та 200 м, а також виступить у складі естафети 4х100 м.

  • Дуже масштабна організація. Сам Китай дуже вразив! Вже 22-го у мене перший забіг на 100 м, — поділилася враженнями Вікторія Ратнікова з прес-службою ФЛАЗО.

Також піл враженням від організації військової «олімпіади» і Анастасія Бризгіна, яка в Китаї вже вдруге.

  • Була тут 2015 року, але зараз все дуже змінилося. Організація змагань на найвищому рівні, — розповідає Анастасія Бризгіна, — Все дуже круто, злагоджено, сучасно. Ми дуже задоволені! Китай здивував! Погода чудова, як теплою весною — оптимальна для виступів. 22-го бігтиму перше коло на 400 м, а в естафеті 4х400 м стартуємо 26 жовтня.

Також на дистанції 400 м та у складі естафети 4х400 м виступатиме в Китаї Катерина Климюк. Від змагань легкоатлетка теж у захваті.

  • Мені тут дуже подобається! Ніколи б не подумала, що Китай це країна яка мені дуже сподобається. Живемо в квартирах багатоповерхівок з усіма зручностями, прекрасним видом на озера, дерева, містечко спортивне ( думала житиму в казармі, а тут такий приємний сюрприз). Усе розміщено в межах 500 м, зручно. Погода відмінна, 24 градуси. Парад відкриття змагань феєричний, задіяно тисячі людей, спецефекти майбутнього, ще й Джекі Чан в кінці співав. Все дуже добре!, — відзначила Катерина Климюк.

 

Цікаво, що крім традиційних олімпійських видів спорту, таких як футбол, легка атлетика, плавання, баскетбол, тощо, на іграх військовослужбовців, зокрема, представлені парашутизм і військово-авіаційне п’ятиборство.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області